REGULAMENTUL CONCURSULUI“Fii Şofer prin România cu Noul Opel Antara şi echipele ProMotor – Descoperă.ro!”

Art. 1. Organizator

S.C. MEDIAFAX GROUP S.A., cu sediul în Bucuresti, Str. Aurel Vlaicu, Nr.62-66, Etaj 6, Camera 42, Sector 2, înregistrată la Registrul Comerţului nr. J40/6876/2010, având codul unic de înregistrare 27189522.
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfăşurării Concursului, cu menţiunea că eventualele modificări vor fi aduse la cunoştinţa participanţilor şi a publicului cu cel puţin 24 de ore înainte de a intra în vigoare. Participanţii vor fi înştiinţaţi prin e-mail, iar publicul prin intermediul paginii de web pe care este publicat prezentul regulament.


Art. 2. Durata Concursului şi aria de desfăşurare

Concursul ““Fii Şofer prin România cu Noul Opel Antara şi echipele ProMotor – Descoperă.ro!” (denumit în continuare “Concurs”) va începe pe data de 31 martie 2011 şi va dura până la data de 30 aprilie ora 11:59:59 (inclusiv). Concursul are valabilitate pe întreg teritoriul României.

Art. 3. Condiţiile de participare

Concursul se desfăşoară la adresa web soferprinromania.promotor.ro , un subdomeniu al site-ului www.promotor.ro.
Are drept de participare orice utilizator de internet care îndeplineşte toate condiţiile de mai jos:

• este cetăţean român sau cetăţean străin rezident în România
• are peste 14 ani
• îşi face un cont pe soferprinromania.promotor.ro, completând formularul de înscriere cu date corecte (Utilizatorii pot participa, de asemenea si cu cont-urile lor de pe alte site-uri care folosesc sistemul de înregistrare Apropo ID şi anume: soferprinromania.ro, soferderomania.ro, promotor.ro, descopera.ro, go4it.ro, apropo.ro, showbiz.ro, tare.ro, bule.ro, autopro.ro, gruppy.ro, seiful.ro, sportoquiz.ro, sportlaminut.ro sau ligaprosport.ro)
• accesează în intervalul 31 martie – 30 aprilie adresa web soferprinromania.promotor.ro şi participă la Concurs
• propune un peisaj sau urmăreşte harta interactivă şi merge să facă poze cu Noul Opel Antara pe traseele finale alese de echipele ProMotor – Descoperă.ro
• este de acord cu publicarea numelui pe pagina web dedicată Concursului, în cazul în care este desemnat câştigător al Concursului
• confirmă că a citit şi a înţeles prezentul Regulament Oficial şi că este de acord în totalitate cu termenii şi condiţiile precizate de acesta.

Nu pot participa la această promoţie angajaţii Mediafax Group, precum şi rudele de gradul I sau soţii/soţiile acestora.

Dreptul de participare la Concurs este anulat automat în situaţia în care o persoană furnizează date sau informaţii false, eronate sau necorespunzătoare în completarea datelor personale sau dacă Organizatorul consideră că a încercat să fraudeze mecanismul de Concurs.

Art.4. Protecţia datelor personale

Tuturor participanţilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanţi la înscrierea în Concurs atât în scopul anunţării şi identificării câştigătorului cât şi a trimiterii de informaţii cu caracter publicitar din partea Opel România, partenerul acestui concurs.

Art. 5. Mecanismul Concursului

Pentru a participa la Concurs, un utilizator trebuie să fie logat pe soferprinromania.promotor.ro. Utilizatorii pot folosi pentru înregistrare şi conturile făcute folosind sistemul Apropo ID, pe unul dintre site-urile: soferderomania.ro, descopera.ro, go4it.ro, apropo.ro, showbiz.ro, tare.ro, bule.ro, autopro.ro, profesiionline.ro, gruppy.ro, seiful.ro, sportoquiz.ro şi sportlaminut.ro, promotor.ro şi ligaprosport.ro. Trebuie însă să aibă un cont şi o parolă valide.
La înregistrare, utilizatorului i se va solicita să introducă o adresă de e-mail, adresă ce va fi folosită ulterior pentru orice fel de comunicare legată de Concurs. O adresă de e-mail poate fi folosită de un singur utilizator pentru înscrierea în Concurs.
Ca să poată participa la concurs fiecare utilizator trebuie să îşi activeze contul nou creat prin accesarea link-ului primit pe adresa de mail cu care s-a înscris în joc, imediat după crearea contului.
Concursul îşi propune să identifice împreună cu utilizatorii cele mai frumoase peisaje din România. Apoi, două echipe formate din redactori ProMotor şi Descoperă aleg câte un traseu final şi pleacă la drum prin ţară, urmând să se întâlnească cu userii şi să povestească de la faţa locului.
Concursul are două secţiuni:

1. Secţiunea Propune un peisaj:
- în perioada 31 martie – 16 aprilie utilizatorii logaţi pe site propun un peisaj în pagina dedicată. Peisajele propuse trebuie sa se situeze în apropierea locaţiilor incluse în 2 trasee pe care vor porni echipele Promotor-Descopera.ro cu Noul Opel Antara prin ţară. Utilizatorii vor putea vedea locaţiile traseelor în secţiunea “Fă poze cu Noul Opel Antara!” .Un utilizator poate propune maxim 3 peisaje.
Vor fi luate în calcul peisajele propuse de utilizatori doar dacă cele cele două echipe nu au depăşit deja respectiva locaţie de pe traseu. Dacă un utilizator propune un peisaj după momentul în care una din echipe a depăşit pe traseu zona în care se află acel peisaj (adică se află la mai mult de 50 km de acea zonă) şi peisajul respectiv intră în Top 10 cele mai votate peisaje la finalul concursului, acesta nu va fi considerat eligibil pentru tragerea la sorţi din 2 mai 2011.
- pornind de la propunerile utilizatorilor, echipele ProMotor – Descoperă.ro vor stabili o listă de peisaje în care se vor opri pe parcursul celor 2 trasee prin ţară în care vor merge cu două masini Noul Opel Antara; în intervalul 6-17 aprilie vor posta pe site articole si fotografii cu peisajele selectate de pe traseu
- în intervalul 6 – 30 aprilie utilizatorii pot vota pe soferprinromania.promotor.ro peisajele prezentate de echipele Promotor-Descoperă.ro; pe baza voturilor, se va stabili topul celor mai votate 10 peisaje la data de 30 aprilie
- utilizatorii care au propus peisajele care fac parte din top 10 peisaje la finalul concursului, vor intra în tragerea la sorţi pentru premiul de 2.000 Euro

2. Secţiunea „Fă poze cu Noul Opel Antara”:
- în perioada 6 – 17 aprilie utilizatorii urmăresc pe hartă echipele ProMotor – Descoperă.ro şi merg să facă poze cu Noul Opel Antara în locaţiile anunţate anterior pe site sau chiar pe traseu (în poze trebuie în mod obligatoriu să apară Noul Opel Antara marcat cu insemnele distincte ale proiectului SoferPrinRomania)
- după ce au pozele, userii le postează online (pe un blog, site, forum sau reţea de socializare) şi înscriu link-ul la care se află poza în această secţiune de concurs.
- zilnic vor avea loc trageri la sorţi dintre utilizatorii care au înscris în ziua precedentă link-uri cu Noul Opel Antara prin ţară. Zilnic se va oferi ca premiu un telefon mobil Nokia 5230 Navigation Edition care include suport şi încărcător de maşină. Pentru a fi validat, câştigătorul va trebui sa furnizeze dovada că poza îi aparţine.
- pe 20 aprilie va avea loc încă o tragere la sorţi la care vor participa toţi utilizatorii care au înscris link-uri cu poze în cadrul acestei secţiuni în perioada 6 – 17 aprilie. Premiul va fi un telefon mobil Nokia N8.

PREMIILE CONCURSULUI:

2.000 de euro

• Toţi participanţii care au propus în perioada 31 martie – 16 aprilie un peisaj selectat de echipele ProMotor – Descoperă.ro pentru a fi fotografiat şi prezentat pe site printr-un articol, dar care se află şi în Top 10 cele mai votate peisaje intră în tragerea la sorţi de pe 2 mai 2011.

Un telefon Nokia N8:
• Toţi utilizatorii care ne trimit în pagina de concurs link-uri către poze cu Noul Opel Antara în perioada 6 – 17 aprilie întră în tragerea la sorţi de pe 20 aprilie pentru un Nokia N8, în valoare de 450 de euro

12 premii zilnice – câte un telefon Nokia 5230 Navigation Edition cu car-holder şi car-charger, fiecare în valoare de câte 165 de euro

• Participanţii care ne urmăresc pe hartă, apoi vin să fotografieze Noul Opel Antara la drum şi postează în secţiunea dedicată un link cu trimitere către pozele lor intră automat în tragerea la sorţi zilnică.

În fiecare zi vor participa la tragerea la sorţi utilizatorii care au postat linkuri către pozele lor în ziua anterioară extragerii.
Începem extragerile zilnice pe 7 aprilie, pentru fotografiile postate de participanţi în ziua de 6 aprilie.
Concursul va avea deci 14 câştigători, 12 dintre ei zilnici în perioada 7 – 18 aprilie, unul care va câştiga un telefon Nokia N8 şi unul singur care va intra în posesia marelui premiu de 2.000 de euro la finalul concursului.
Pentru a fi luaţi în considerare pentru tragerile la sorţi, participanţii la Concurs trebuie să îndeplinească toate condiţiile de participare menţionate la Articolul 3 al prezentului regulament şi să respecte mecanismul de concurs.
Valoarea totală aproximativă a premiilor este de 4.430 de euro, TVA inclus.
Câştigătorii nu vor primi contravaloarea în bani a telefoanelor oferite ca premii în Concurs.

Art. 6. Desemnarea şi anunţarea câştigătorilor

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi din lista tuturor participanţilor la Concurs care au respectat prezentul regulament.
Un utilizator poate câştiga o singură dată în cadrul extragerilor zilnice pentru telefoanele Nokia 5230 Navigation Edition, dar poate participa la tragerea la sorţi de pe 20 aprilie pentru un telefon Nokia N8, dar şi la cea pentru marele premiu, dacă întruneşte condiţiile prezentului regulament.
Desemnarea câştigătorilor se va efectua prin tragere la sorţi prin intermediul random.org astfel:
• La extragerea din data de 2 mai 2011 vor participa toţi utilizatorii care au propus un peisaj în perioada 31 martie – 16 aprilie care se regăseşte ulterior atât într-unul dintre traseele finale alese de echipele ProMotor – Descoperă.ro, cât şi în Top 10 cele mai votate peisaje la finalul concursului, 30 aprilie.
• Premiile zilnice vor fi acordate în perioada 7 – 18 apilie prin tragere la sorţi dintre toţi utilizatorii care postează pe site în ziua anterioară extragerii (de la 00:00 la 23:59:59 ), în secţiunea „Fă poze cu Noul Opel Antara” un link cu trimitere către o poză cu Noul Opel Antara surpinsă pe traseele prin ţară.

Primul premiu zilnic va fi acordat pe data de 7 aprilie pentru linkurile postate pe site pe data de 6 aprilie, până la ora 23:59:59, care fac trimitere către poze care conţin un Noul Opel Antara.
• Pe 20 aprilie se va acorda un telefon Nokia N8 prin tragere la sorţi dintre toţi utilizatorii care ne trimit poze cu Noul Opel Antara în perioada 6 – 17 aprilie.
Dacă într-una din zile nu sunt postate în secţiunea specială de concurs poze valide cu una dintre maşinile Opel Antara cu însemnele concursului Şofer PRIN România, premiile corespunzătoare zilelor respective vor fi reportate pentru data de 20 aprilie.
Pe 20 aprilie vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi câştigătorii telefoanelor Nokia 5230 Navigation Edition rămase neacordate în perioada 7 – 18 aprilie şi câştigătorul unui telefon Nokia N8, dintre toţi utilizatorii care au postat linkuri către poze valide în perioada 7 – 18 aprilie.

Pozele vor fi considerate valide pentru tragerile la sorţi zilnice şi pentru tragerea la sorţi din 20 aprilie dacă îndeplinesc următoarele condiţii:

• Dacă în poză apare una dintre maşinile Opel Antara cu însemnele concursului
• Dacă aparţin utilizatorului care le înscrie în concurs şi dacă acesta poate demonstra acest lucru, la cererea Organizatorului
• Dacă nu sunt poze copiate de la alţi utilizatori înscrişi în concurs sau de la echipa ProMotor sau Descoperă care postează poze pe parcursul traseului
  o O poză va fi considerată copiată dacă va fi postată în concurs ulterior altui utilizator cu aceeaşi poză sau ulterior postării aceleiaşi poze de către echipa ProMotor sau Descoperă pe paginile de Facebook http://www.facebook.com/DESCOPERA.ro şi http://www.facebook.com/ProMotorRomania sau în pagina peisajelor din http://soferprinromania.promotor.ro/harta
• Dacă linkul postat de utilizator permite vizualizarea pozei de către Organizator ( contul pe care se află poza nu are setări de confidenţialitate care nu permit vizualizarea acesteia)
• Pentru zilele de vineri, sâmbătă şi duminică câştigătorii vor fi desemnaţi în lunea următoare
• Un utilizator poate înscrie o anumită poză o singură dată în concurs. Orice reutilizare a unei poze nu va fi considerată validă pentru tragerile la sorţi ulterioare.
• Un utilizator poate înscrie în concurs oricât de multe poze, dar va avea o singură şansă în tragerile la sorţi
• Un utilizator poate câştiga un singur premiu la tragerile la sorţi zilnice, unicitatea acestuia stabilindu-se atât în funcţie de adresa de e-mail precum şi în funcţie de numele şi prenumele cu care utilizatorul respectiv şi-a creat contul de concurs


Orice tentativă de fraudare atrage dupa sine eliminarea din Concurs a concurentului respectiv. Acesta acceptă prin prezentul Regulament faptul că nu are dreptul la niciun fel de explicaţie din partea Organizatorului în momentul în care acesta consideră că respectivul cont a fost valorificat prin fraudă.

Ca să poată participa la acordarea premiilor zilnice, un utilizator trebuie să aibă un cont activ în Concurs.
Premiile în bani vor fi virate în contul câştigătorilor în maxim 30 de zile lucrătoare din momentul în care aceştia fac dovada că sunt titularii contului.
Validarea câştigătorilor se va face în baza unui act de identitate, ca verificare a corectitudinii datelor personale completate de participant în momentul creării contului şi efectuării înscrierii în Concurs.
Câştigătorilor li se va aduce la cunoştinţă rezultatul extragerilor şi modul în care vor putea intra în posesia premiilor în maxim 48 de ore de la desemnarea câştigătorilor, telefonic sau prin e-mail în baza datelor funizate. De asemenea, numele câştigătorilor vor fi afişate pe pagina Concursului pe soferprinromania.promotor.ro .

În cazul în care un câştigător a furnizat date de contact eronate sau nu poate fi contactat în interval de 48 de ore de la anunţarea lui, premiul se va acorda altui utilizator, următorul extras ca rezervă în cadrul tragerii la sorţi.
Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunţării răspunsurilor din motive care nu ţin de el.
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a publica datele cu caracter personal ale câştigătorilor Concursului şi de a se folosi de imaginea acestora în scopuri publicitare. Acordarea premiilor poate fi un eveniment public. Organizatorul poate solicita câştigătorilor acordul pentru a publica materiale audio, foto şi video cu ei.
Organizatorul va verifica prin metode proprii corectitudinea participanţilor şi îi va descalifica pe cei a căror activitate în cadrul Concursului va fi considerată drept fraudă.
Orice tentativă de fraudare (incluzând dar nu limitându-se la spam, phishing, utilizarea unor extensii de browser care au adus avantaje pe altă cale decât pe cea specificată în regulament, utilizarea unor programe care au acelaşi rol etc.), atrage dupa sine eliminarea din Concurs a concurentului respectiv. Acesta acceptă prin prezentul Regulament faptul că nu are dreptul la niciun fel de explicaţie din partea Organizatorului în momentul în care acesta consideră că respectivul cont a fost valorificat prin fraudă.

Organizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru problemele legate de conexiunea la internet a participanţilor, precum şi pentru problemele cauzate de ISP-ul folosit de Organizator.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a sterge de pe site propunerile de peisaje şi link-urile către fotografii din secţiunea “Fă poze cu Noul Opel Antara” considerate a aduce prejudicii de imagine brandurilor Promotor, Descoperă.ro Opel sau Nokia

Art. 7. Informarea publicului

Regulamentul Concursului este disponibil spre consultare, în mod gratuit, pe la adresa web soferprinromania.promotor.ro , dar şi prin solicitare pe adresa Organizatorului. Participarea la acest Concurs implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului regulament.

Art. 8. Întreruperea Concursului

Concursul va putea fi întrerupt doar în caz de forţă majoră sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu înainte ca acesta să anunţe publicul prin intermediul secţiunii de concurs de pe www.promotor.ro

Art. 9. Taxe şi impozite aferente

Organizatorul Concursului este răspunzător de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligaţii financiare legate de premiile oferite, inclusiv impozitul datorat conform legii pentru veniturile obţinute din Concurs, impozit pe care Organizatorul campaniei publicitare este obligat să îl calculeze şi să îl plătească în beneficiul câştigătorilor.

Art. 10. Litigii

În cazul unor litigii apărute între S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. şi participanţii la Concurs, acestea vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părţile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluţionare instanţelor competente române.