Panorama Sinaia de la cota 1400

Panorama Sinaia de la cota 1400
  • Panorama Sinaia de la cota 1400
  • Panorama Sinaia de la cota 1400
  • Panorama Sinaia de la cota 1400
  • Panorama Sinaia de la cota 1400
  • Panorama Sinaia de la cota 1400

Valea Prahovei este acoperita de paduri amestecate si incununata de munti spectaculosi si atrage deopotriva suflete romantice si exploratori indrazneti.
Cea mai plina de viata statiune este, fara indoiala, Sinaia.

Cunoscuta si ca Perla Carpatilor, localitatea este un amestec armonios de vile pitoresti din secolul al XIX-lea si hoteluri moderne asa cum se observa si in pozele facute de noi.

Situata la aproximativ 120Km nord-vest de Bucuresti, Sinaia se intinde pe pantele mai joase ale impunatorului Masiv Bucegi.

Sinaia s-a dezvoltat, devenindstatiune balneara, dupa ce regele Carol I (membru al familiei Hohenzollern) si-a construit aici palatul, sau Castelul de Vara. Carol a inceput construirea Castelului Peles dupa urcarea pe tron, in 1866. Ultimele retusuri au fost facute in 1914, cu doi ani inainte sa moara. Pelesul este o combinatie fantastica de arhitectura neogotica si neorenascentista germana. 

Pozele sunt facute de la cota 1400 din Sinaia iar poza panoramica a fost facuta chiar cu Nokia N8.

clasă ip incorectă (93.113.11.198)

Adauga comentariu

Alege-ti poza
Gravatar

Scrie in formular adresa de mail asociata unui cont Gravatar.

(nu va fi publicat)
Introdu textul din imagine in campul de mai jos

Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!