Top peisaje

Concursul s-a cheiat, vezi aici câştigătorii

Top peisaje Like-uri
Sighisoara

Sighişoara este un oraş medieval cu o istorie extrem de vastă care atrage foarte mulţi vizitatori în fiecare an.

245
Panorama Sinaia de la cota 1400

Valea Prahovei este acoperita de paduri amestecate si incununata de munti spectaculosi si atrage deopotriva suflete romantice si exploratori indrazneti. Cea mai plina de viata statiune este, fara indoiala, Sinaia.

138
Vulcanii noroiosi de la Paclele Mari

Este cineva din Romania care nu a auzit de vulcanii noroiosi? Sper sa nu, insa pentru cei mai cunoscatori avem vulcani noroiosi si la Paclele Mari in Buzau dar si la Baile Homorod.

116
Cetatea Chindiei

Turnul Chindiei se afla sub tutela Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domneasca” Targoviste

102
Cheile Bicazului

Cherile Bicazului sunt o formaţiune geologică deosebită, constituind cele mai înalte şi mai spectaculoase chei abrubte din Carapţii româneşti. Au fost formate în decursul a milioane de ani, de scurgerea rîului Bicaz printre versanţii înguşti de calcar.

97
Culoarul Bran Rucăr Moeciu

Situat intre Munţii Piatra Craiului si Munţii Bucegi, culoarul Rucăr-Bran-Moeciu este dominat la fiecare pas de privelisti minunate si grandiose.

94
Cetatea Histria

Pe malul lacului Sinoe, in partea nordica a actualei peninsule Istria, s-a ridicat in urma cu peste doua mii sase sute de ani vestitul oras Histria, intemeiat de navigatorii si negustorii greci, care s-au asezat in ospitalierul golf de odinioara, cu scopul de a face comert cu bastinasii geto-daci.

90
Transalpina

Cea mai inalta sosea care traverseaza Carpatii este in Romania si se numeste simplu: Transalpina. Insa experienta pe care o traiesti la volan la peste 2000 de metri este inegalabila.

88
Săpânța, Maramureș

Probabil cea mai cunoscută localitate românească din lume, datorită Cimitirului Vesel, care îmbină tradițiile de la sat cu filosofia de viață și umorul simplu al țăranului român, Săpânța este un foarte important centru turistic și istoric pentru România.

73
Transfăgărășan

Foarte mulți români consideră acesta a fi cel mai spectaculos drum pe care poți conduce în țara noastră. Noi suntem de acord.

58
12